Hoe hard te resetten op Galaxy J3

Hoewel het niet als een vlaggenschip wordt beschouwd, is de Galaxy J3 een van de meest populaire Samsung-handsets ter wereld. Maar net als elke andere telefoon is de J3 niet 100% betrouwbaar en kan hij van tijd tot tijd kapot gaan. Soms moet voor het oplossen van een probleem met de Galaxy J3 de fabrieksinstellingen worden hersteld. Lees hieronder hoe u dit moet doen.

Hoe hard te resetten op Galaxy J3

Er zijn twee manieren om de fabrieksinstellingen te herstellen of uw Galaxy J3 hard te resetten. Hieronder staan ​​de stappen om dit te doen.

Hoe hard te resetten op Galaxy J3 via het menu Instellingen:

  1. Veeg vanaf het startscherm omhoog op een lege plek om de Apps-lade te openen.
  2. Tik op Instellingen> Cloud en accounts> Back-up en herstel.
  3. Tik op de volgende schuifregelaars voor de gewenste instelling:
    • Maak een back-up van mijn gegevens
    • Automatisch herstel
  4. Tik op de terugtoets (rechtsonder) totdat je het hoofdmenu Instellingen bereikt.
  5. Tik op Algemeen beheer> Reset> Fabrieksinstellingen herstellen.
  6. Scrol naar de onderkant van het scherm en tik op RESET> ALLES VERWIJDEREN.
  7. Als je schermvergrendeling hebt ingeschakeld, voer je je inloggegevens in.
  8. Als u wordt gevraagd om uw Samsung-account te verifiëren, voert u het wachtwoord in en tikt u op BEVESTIGEN.
  9. Wacht tot het apparaat is gereset.

Hoe hard te resetten op Galaxy J3 via het herstelmenu (met hardwareknoppen):

  • Schakel het apparaat uit.
  • Houd de toets Volume omhoog en de starttoets ingedrukt en houd vervolgens de aan / uit-toets ingedrukt.
  • Wanneer het groene Android-logo wordt weergegeven, laat u alle toetsen los ('Systeemupdate installeren' wordt ongeveer 30-60 seconden weergegeven voordat de menu-opties van het Android-systeemherstel worden weergegeven).
  • Druk meerdere keren op de toets Volume omlaag om 'gegevens wissen / fabrieksinstellingen herstellen' te markeren.
  • Druk op de aan / uit-knop om te selecteren.
  • Druk op de volume-omlaagtoets totdat 'Ja - verwijder alle gebruikersgegevens' is gemarkeerd.
  • Druk op de aan / uit-knop om de masterreset te selecteren en te starten.
  • Wanneer de masterreset is voltooid, wordt 'Systeem nu opnieuw opstarten' gemarkeerd.
  • Druk op de aan / uit-toets om het apparaat opnieuw op te starten.